Bob sloepen

Een ongebruikelijke werf, dat mag wel duidelijk zijn geworden uit de voorgaande pagina’s. Bij ons geen gelikte verkoop praatjes. We hebben niet eens een verkoper in dienst.

Maar wel persoonlijke aandacht voor iedere klant en ieder schip. We zijn een werf van mensen met een passie en vinden het daarom altijd leuk om iets van u te horen.

Neem dus gerust contact met ons op.

Quick Contact

Bob Wensink

Eigenaar van Bobsloepen

WIJ ZIJN BOBSLOEPEN

Een bedrijf met vakmanschap, gevoel en vooral passie van romp tot roer!

Misschien is het wel uw droom om ooit in een eigen sloep te kunnen varen en denkt u nu na een nieuwe sloep aan te schaffen. Of bent u zelf in het bezit van een boot en zou u daar wel eens één en ander aan willen verbouwen.
In beide gevallen bent u bij Bobsloepen aan het goede adres!

Wie zijn we?

Bobsloepen is een team van mensen met expertise, kennis en ervaring in de botenbouw en watersport branche; vakmensen.
We voeren een eigen, authentieke productlijn en doen productie en afbouw voor andere watersportbedrijven. Elk schip is bij ons een uitgekiend concept waarbij wij heel nauwkeurig kijken hoe een boot gebruikt wordt.
Welke eigenschappen geven u als eigenaar het juiste gevoel?
Daaraan werken wij graag met passie tot in het kleinste detail. Tenslotte is een schip iets persoonlijks, waarin uw wensen de boventoon moeten voeren.
Met de genoemde ingrediënten geloven we uiteindelijk tot de perfecte match en tot uw droomsloep te komen.

Aluminium sloepen: ons paradepaardje

Wij, maar vooral onze klanten zijn zeer enthousiast over onze aluminium schepen. Een boot van aluminium is immers licht van gewicht, sterk en veilig, duurzaam, comfortabel, vergt weinig onderhoud, heeft geen winterstalling nodig en is bovendien zeer flexibel bij in- en uitbouw.
En last but not least de boot heeft strak, stoer en tijdloos uiterlijk!

Reparatie & onderhoud van uw boot

Voor alle reparaties kunt u bij ons terecht: hetzij schade (groot of klein) hetzij een mankement aan uw vaartuig. Maar ook voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt in uw schip helemaal welkom.

Projecten gebouwd