Bob sloepen

Een ongebruikelijke werf, dat mag wel duidelijk zijn geworden uit de voorgaande pagina’s. Bij ons geen gelikte verkoop praatjes. We hebben niet eens een verkoper in dienst.

Maar wel persoonlijke aandacht voor iedere klant en ieder schip. We zijn een werf van mensen met een passie en vinden het daarom altijd leuk om iets van u te horen.

Neem dus gerust contact met ons op.

Quick Contact

Explorer 580

Explorer 580

Op zoek naar een lekker compacte sloep met toch volop ruimte voor gasten aan boord?
Kies dan voor de Explorer 580 van Bobsloepen. Een sloep voor zes tot acht personen die net zo makkelijk de Amsterdamse stadsgrachten als een groot meer of zelfs de zee bevaart.
Deze aluminium sloep is een ideale gezinsboot en de perfecte rondvaartsloep voor tochten op grachten, kanalen, rivieren en meren.

Of de keuze nou valt op diesel, elektrisch of hybride; het kan allemaal.

Genieten

Na een week hard werken in het weekeinde lekker het water op. Gezellig met vrienden of familie genieten van het leven. Dat kan met deze Explorer 580 die we leveren met stille elektrische motor, krachtige dieselmotor of een hybride uitvoering. Vergroot het genot met een koelkast, geluidsinstallatie, teaken of vlondervloer, een kachel, een dekdouche en een prachtige kussenset.

Ondanks het compacte karakter heeft deze sloep veel bergruimte van boord. Dat maakt de Explorer 580 ook geschikt voor langere tochten. Dankzij de 5 millimeter dikke aluminium overnaadse constructie is dit stoere vaartuig zonder meer zeewaardig. Stap aan boord voor een onvergetelijke tocht naar Engeland of de Waddeneilanden.Maatwerk is ons specialisme

Kiezen voor Bobsloepen betekent kiezen voor een sloep die voldoet aan al uw eisen en wensen. Maatwerk is ons specialisme.
Onze sloepen zijn sowieso onderhoudsarm, uiterst duurzaam, zelflozend en voorzien van een boegschroef. Dankzij de korte draaicirkel zijn ze ook in grachten en smalle sloten makkelijk te besturen.
Lekker varen in de winter? Geen probleem dankzij het kielkoelsysteem. Een winterstalling is sowieso niet nodig!

Kom eens langs op onze werf in Genemuiden. We bespreken graag wat we met ons vakmanschap voor u kunnen betekenen.
Op het water laten we zien waarvoor Bobsloepen staat!

Romp specificaties
Lengte over all: 6.80 meter
breedte: 2.20 meter
Hoogte: 1.00 meter
Diepgang: 0.50 meter
Motor vermogen: 14 tot 55 PK
Gewicht: 1100 KG
CE keurmerk: tot 8 personen

Electrisch of dieseltechniek mogelijk

Alle gemakken, maar toch compact.

Voor iedereen die heerlijk wil varen, maar toch een compact schip wil. Is dit de perfecte sloep. Alles is aanwezig voor een lange tocht, of snel een avondje op pad..

Image

De vanafprijs.

We houden er niet zo van, immers elke sloep is uiteindelijk een samenspel van uw eigen wensen. Maar we snappen ook dat er ergens wel een richting moet zijn. Deze sloep heeft een vanafprijs van

€34.200,-

Videos

Explorer 580 - catalogus en optie lijst

(PDF)
Download