Bob sloepen

Een ongebruikelijke werf, dat mag wel duidelijk zijn geworden uit de voorgaande pagina’s. Bij ons geen gelikte verkoop praatjes. We hebben niet eens een verkoper in dienst.

Maar wel persoonlijke aandacht voor iedere klant en ieder schip. We zijn een werf van mensen met een passie en vinden het daarom altijd leuk om iets van u te horen.

Neem dus gerust contact met ons op.

Quick Contact

Explorer 730

Explorer 730

Varen in een robuuste aluminium reddingsloep met plaats voor maar liefst 16 opvarenden?
Dan is de Explorer 730 van Bobsloepen de juiste keuze. Deze sloep vormt de perfecte combinatie tussen het authentieke uiterlijk van een reddingssloep en de meest moderne vaareigenschappen.

Ga maar na: de Explorer 730 heeft een korte draaicirkel, is zelflozend en leverbaar in diesel-, elektrische- en hybride uitvoeringen.
Dankzij het kielkoelsysteem varen liefhebbers tijdens alle seizoenen over de Nederlandse wateren. Winterstalling is overbodig. En dat geldt eigenlijk ook voor onderhoud.

Ruimte

Het ruime zonnedek is een fantastische plek voor mensen die van het uitzicht of de zon willen genieten. Veel bergruimte biedt het afsluitbare vooronder. In de ruime kuip is het heerlijk zitten op de comfortabele banken. Kies voor nog meer comfort met een prachtige kussenset, een koelkast, een kachel, een geluidset of een teaken of vlondervloer.


Duurzaam en waardevast

Deze Explorer 730 van Bobsloepen is geschikt voor particulieren en verhuurbedrijven die kiezen voor duurzame kwaliteit. De romp en het interieur zijn bijvoorbeeld gebouwd van vijf millimeter dik aluminium. Dankzij de korte draaicirkel en de boegschroef is het makkelijk manoeuvreren met deze sloep. Ook de rest van de techniek is gebaseerd op zorgenvrij varen. De kracht van Bobsloepen is maatwerk. Dit model passen wij graag volledig aan op uw wensen en eisen. Laten we die eens bespreken op onze werf in Genemuiden of tijdens een ontspanne vaartocht.

Romp specificaties
Lengte over all: 7.30 meter
breedte: 2.65 meter
Hoogte: 1.20/1.30 meter
Diepgang: 0.75 meter
Motor vermogen: 29 tot 150 PK
Gewicht: 1300 KG
CE keurmerk: tot 16 personen

Electrisch of dieseltechniek mogelijk

Echt een familiesloep

Met iedereen aan boord is het prima vertoefen. Ruimte voor de kids en de picknickmand. Met dit schip kunt u prima voor wat langere tochten weg.

Image

De vanafprijs.

We houden er niet zo van, immers elke sloep is uiteindelijk een samenspel van uw eigen wensen. Maar we snappen ook dat er ergens we een richting moet zijn. Deze sloep heeft een vanafprijs van

€47.800,-

Videos

Low-Cabin

Explorer 730 Low-Cabin
De 730 Explorer LC is een broertje van de Explorer 730 en de Explorer 770 Cabin. Belangrijkste verschil is dat deze variant een potdeksel cabine heeft. Aantrekkelijk voor zonaanbidders, omdat het dek nu ruimer is. Dat maakt deze Explorer wellicht de ideale partyboat.

Het extra grote zonnedek betekent wel dat de cabine en de kuipruimte wat kleiner zijn. Het is maar net op wat voor manier u deze krachtpatser het liefste gebruikt! Verder zijn de eigenschappen en de uitstraling hetzelfde. In de geïsoleerde cabine is een slaapplek voor twee personen gerealiseerd. Met een zogenoemde buiskap is deze uit te breiden voor vier slapers.

Andere wensen of eisen? Maatwerk is de kracht van Bobsloepen, samen maken we de sloep van uw dromen.

De Explorer 730 Low-Cabin is in 2022 op wens van de klant opnieuw getekend. Voor meer informatie neem contact met ons op!

Explorer 730 - catalogus en optie lijst

(PDF)
Download