OVER

WIJ ZIJN BOBSLOEPEN

Een bedrijf met vakmanschap, gevoel en vooral passie van romp tot roer!

Misschien is het wel uw droom om ooit in een eigen sloep te kunnen varen en denkt u nu na een nieuwe sloep aan te schaffen. Of bent u zelf in het bezit van een boot en zou u daar wel eens één en ander aan willen verbouwen. In beide gevallen bent u bij Bobsloepen aan het goede adres!

Wie zijn wij?
Bobsloepen is een team van mensen met expertise, kennis en ervaring in de botenbouw en watersport branche. We voeren een eigen, authentieke productlijn en doen productie en afbouw voor andere watersportbedrijven.  Elk schip is bij ons een uitgekiend concept waarbij wij heel nauwkeurig kijken hoe een boot gebruikt wordt.

Welke eigenschappen geven u als eigenaar het juiste gevoel?  Daaraan werken wij graag met passie tot in het kleinste detail. Tenslotte is een schip iets persoonlijks, waarin uw wensen de boventoon moeten voeren. Met de genoemde ingrediënten geloven we uiteindelijk tot de perfecte match en tot uw droomsloep te komen.

Aluminium sloepen: ons paradepaardje
Wij, maar vooral onze klanten zijn zeer enthousiast over onze aluminium modellen. Een boot van aluminium is immers licht van gewicht, sterk en veilig, duurzaam, comfortabel, vergt weinig onderhoud, heeft geen winterstalling nodig en is bovendien zeer flexibel bij  in- en uitbouw. En last but not least de boot heeft strak, stoer en tijdloos uiterlijk!

Reparatie & onderhoud van uw boot
Voor alle reparaties kunt u bij ons terecht: hetzij schade (groot of klein) hetzij een mankement aan uw vaartuig.

Informeer gerust!
Bent u nieuwsgierig geworden?  Wilt u eens weten wat er bij de bouw van een nieuwe of verbouwing van een bestaande boot komt kijken, neem dan gerust contact met ons op.  We staan open voor al uw ideeën en wensen en maken graag uw droomschip werkelijkheid!

WE STAAN VOOR U KLAAR

Vakkundige advies, scheepsbouw, restauratie en afbouw op maat

Denkt u er over na een schip te kopen? Wilt u advies over uw huidige boot? Of wilt u eens sparren om iets te restaureren of een nieuwe look te geven? Met ons team van vakmensen geven wij u het schip dat u wenst.

We hebben bij Bobsloepen de afgelopen jaren een flink aantal maatwerk projecten mogen realiseren; ieder schip is uniek!

Kom langs of maak een afspraak.