Bikkel

Bikkel

Op zoek naar een stoere en veelzijdige aluminium sloep? Kies dan voor de Bikkel 650 van Bobsloepen. Een no-nonsense boot met plek voor acht volwassenen of zes volwassenen en vier kinderen. Zelflozend en ultra-low-maintenance. Jarenlang onbezorgd genieten op het water. Onderhoud? Nauwelijks! Genot? Optimaal! Of de keuze nou valt op diesel, elektrisch of hybride.

Comfort

Watersporters van alle leeftijden vallen voor de Bikkel 650. Deze sloep blinkt uit in comfort dankzij onder meer een riante zit- en leefruimte. De zitting is voorzien van een prettige rugleuning en de beenruimte is aan alle kanten royaal. Maak de Bikkel af met een chique kussenset, een koelkast, een kachel, een dekdouche, een geluidsset en een teaken- of vlondervloer.

Zoals alle modellen van Bobsloepen heeft de Bikkel 650 een korte draaicirkel en een boegschroef. Dat maakt deze sloep zeer geschikt voor grachten. Net zo lief gaat de Bikkel 650 voluit om een waterskier op snelheid te krijgen. Slepen van een plastic bijbootje of een boot in nood is geen enkel probleem.

Duurzaam en waardevast

De Bikkel 650 is waardevast. Bobsloepen gebruikt bij de productie 5mm zeewaardig aluminium. Beetje overdreven dik wellicht, maar Bobsloepen kiest altijd voor kwaliteit en duurzaamheid. Op die manier behouden onze sloepen hun waarde. Morgen, overmorgen, volgend jaar, over tien jaar! En dat zonder veel onderhoud! Dat is het voordeel van aluminium. Naast het reguliere motoronderhoud is een kleine schoonmaakbeurt voldoende. Wij noemen dit model niet voor niets de bikkel: omdat deze sloep niet nerveus wordt van een beetje ijsvorming, is een winterstalling niet nodig. Sterker nog: dankzij het kielkoelsysteem is varen in de winter geen probleem.

De Bikkel 650 is een ideale sloep voor particulieren, verhuurbedrijven en evenementvaren. Kom eens kijken op onze werf in Genemuiden. Of nodig u zelf uit voor een proefvaart!

Meer informatie ontvangen?

U kunt het formulier hiernaast gebruiken voor uw vraag, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Uw Naam*

Uw email adres*

Uw telefoon nummer*

Over welk scheepstype gaat uw vraag of opmerking?

Uw vraag of opmerking

[CAPTCHA]