Explorer 580

Op zoek naar een lekker compacte sloep met toch volop ruimte voor gasten aan boord? Kies dan voor de Explorer 580 van Bobsloepen. Een sloep voor zes tot acht personen die net zo makkelijk de Amsterdamse stadsgrachten als een groot meer of zelfs de zee bevaart. Deze aluminium sloep is een ideale gezinsboot en de perfecte rondvaartsloep voor tochten op grachten, kanalen, rivieren en meren.

Na een week hard werken in het weekeinde lekker het water op. Gezellig met vrienden of familie genieten van het leven. Dat kan met deze Explorer 580 die we leveren met stille elektrische motor, krachtige dieselmotor of een hybride uitvoering. Vergroot het genot met een koelkast, geluidsinstallatie, teaken of vlondervloer, een kachel, een dekdouche en een prachtige kussenset.

Ondanks het compacte karakter heeft deze sloep veel bergruimte van boord. Dat maakt de Explorer 580 ook geschikt voor langere tochten. Dankzij de 5 millimeter dikke aluminium overnaadse constructie is dit stoere vaartuig zonder meer zeewaardig. Stap aan boord voor een onvergetelijke tocht naar Engeland of de Waddeneilanden.

Kiezen voor Bobsloepen betekent kiezen voor een sloep die voldoet aan al uw eisen en wensen. Maatwerk is ons specialisme. Onze sloepen zijn sowieso onderhoudsarm, uiterst duurzaam, zelflozend en voorzien van een boegschroef. Dankzij de korte draaicirkel zijn ze ook in grachten en smalle sloten makkelijk te besturen. Lekker varen in de winter? Geen probleem dankzij het kielkoelsysteem. Een winterstalling is sowieso niet nodig!

Kom eens langs op onze werf in Genemuiden. We bespreken graag wat we met ons vakmanschap voor u kunnen betekenen. Op het water laten we zien waarvoor Bobsloepen staat!

Meer informatie ontvangen?

U kunt het formulier hiernaast gebruiken voor uw vraag, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Uw Naam*

Uw email adres*

Uw telefoon nummer*

Over welk scheepstype gaat uw vraag of opmerking?

Uw vraag of opmerking

[CAPTCHA]