Explorer 580

Heerlijk compact

De grote troef van de Explorer 580: zijn compacte formaat. Toch biedt deze kleine sloep nog altijd ruimte voor een groep of gezelschap van 6 tot 8 personen. Het navigeren verloopt gemakkelijker dan het besturen van sloepen met een groter formaat. Deze Explorer 580 van Bobsloepen is derhalve een ideale gezinsboot of rondvaartsloep voor waterrecreatie op klein vaarwater, smalle grachten en kanalen, kleine rivieren en meren of brede sloten.

Zeer veel ruimte

Partyboot voor de grachten, rondvaartboot voor gezelschappen, weekender voor familie en gezin, voor verhuur aan groepen. Elke sloep kunnen wij uitrusten met stille elektrische motor, krachtige dieselmotor en in overleg ook met buitenboordmotor.  De laatste twee opties bieden de mogelijkheid tot snel varen.

U zult versteld staan van de bergruimte die er aan boord aanwezig is! Dankzij de 5 millimeter dikke aluminium overnaadse constructie is dit stoere vaartuig eveneens zeewaardig. Engeland, de Noordzeekust en Waddeneilanden bijvoorbeeld liggen voor u open!   Hoe mag uw (droom)sloep er uitzien?   Bobsloepen maakt al haar sloepen naar uw maat.

Robuuste sloep met stoere industriële look

De gekozen hoogwaardige en sterke materialen geven de sloep een zowel industriële als stoere sportieve uitstraling. Honderd procent handwerk en vakmanschap met gebruik van zeewaardig aluminium. Robuuste power vermengd met karakteristieke details en sprekende finesses. Zo hebben we ook deze sloep Mokum voorzien van het bekende Amsterdamse stadswapen met bijbehorende kleuren.

Meer informatie ontvangen?

U kunt het formulier hiernaast gebruiken voor uw vraag, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Uw Naam*

Uw email adres*

Uw telefoon nummer*

Over welk scheepstypen gaat uw vraag of opmerking?

Uw vraag of opmerking