Explorer 650

De 650 is een zeer ruim en comfortabel schip. Heeft weinig diepgang, lage doorvaarhoogte en een stoere uitstraling

Zoekt u een ruime, voordelige, sloep met veel mogelijkheden? Deze Explorer 650 van Bobsloepen is dan een perfecte keuze als het om kampeer-, recreatie-, of gezins- en familiesloep gaat en biedt plaats aan maximaal 8 volwassen personen. Dagtochtjes door de grachten, over meren en door waterrijke ondiepe natuurgebieden. Lekker door de Weerribben of andere natuurmonumenten varen, een rondvaart maken, picknicken, vissen met het gezin, familie of met vrienden. Of gewoon lekker in je eentje of met z’n tweeën zonnen op het ruime zonnedek. Het is allemaal mogelijk met deze stoere en robuuste aluminium sloep, die er met kabelaring of rubberen stootrand. Met de optie van een kielkoelsysteem is de boot het hele seizoen te gebruiken, dus ook in de winter.

COMFORT TE OVER

Deze zelflozende sloep heeft een lage doorvaarthoogte (110 tot 100 cm) en is in verhouding tot de lengte breed te noemen, hetgeen de ruime kuip ook verraadt. Met de optie van een hoog voordek creëert u meer bergruimte in de voorplecht. Slaapplaatsen en verwarming kunnen gemakkelijk worden ingebouwd. Verder is de traanplaat als watervaste vloer standaard en kunststof of teakhouten vloer, dek of andere onderdelen van teakhout een optie.

VAAREIGENSCHAPPEN

De vorm van de Explorer  650 is afgeleid van een professionele reddingssloep en geeft deze sloep een authentieke uitstraling. Het modern uitgeruste onderwaterschip geeft uitstekende vaareigenschappen: uiterst stabiel op het water, ook bij ruwe weersomstandigheden; gemakkelijk wendbaar,  korte draaicirkel; langzaam varend of snelvarend. Dit reddingsloep model is uitgerust met een professionele Yanmar dieselmotor. Kiest u liever voor stil en elektrisch varen , dan is dat ook geen probleem. Een elektrosloep met elektrische aandrijving in de boot zouden wij zelfs adviseren wanneer u van plan zou zijn om vaak de natuur in te trekken.

VEEL OPTIES MOGELIJK

Hieronder vindt u een overzicht van de standaard uitrusting en van de opties van de Bobsloepen Explorer 650. Bent u op zoek naar uw droomsloep en heeft u ideeën&wensen die u graag uitgevoerd zou willen zien? Laat het ons weten! In samenwerking met u realiseren wij die sloep. Wij zijn flexibel genoeg.

Meer informatie ontvangen?

U kunt het formulier hiernaast gebruiken voor uw vraag, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Uw Naam*

Uw email adres*

Uw telefoon nummer*

Over welk scheepstypen gaat uw vraag of opmerking?

Uw vraag of opmerking