Explorer 650

Zoekt u een ruime en voordelige sloep met veel mogelijkheden? Stap dan met maximaal acht personen aan boord van de Explorer 650. Ideaal voor eindeloze vaartochten met het gezin of een groep vrienden. Omdat deze boot van Bobsloepen weinig diepgang en een lage doorvaarhoogte heeft is de Explorer 650 perfect voor natuurgebieden, kleine meren en pittoreske grachten.

Deze sloep deinst niet terug voor meerdaagse vaartochten. Kies voor comfort met een koelkast, verwarming, een prachtige kussenset en een geluidsinstallatie. Eenvoudig realiseert Bobsloepen slaapplekken of extra veel bergruimte in de voorplecht, zodat de Explorer 650 verandert in een heerlijke vakantiesloep. Standaard aan boord is een traanplaat als watervaste vloer. Optioneel zijn een kunststof of teakhouten vloer of andere onderdelen van teakhout een optie.

Het authentieke uiterlijk van de Explorer 650 lijkt op een professionele reddingssloep. Dankzij het uitgekiende onderwaterschip zijn de vaareigenschappen uitstekend: uiterst stabiel, gemakkelijk wendbaar en op alle snelheden een korte draaicirkel. Liefhebber van varen in de natuur? Kies dan voor een geruisloze elektrische motor! Ook diesel of hybride is mogelijk. Niet alleen een ‘mooi weer vaarder’? Goed nieuws: dankzij het kielkoelsysteem is deze sloep ook perfect voor de winter.

Maak samen met Bobsloepen uw droomsloep! Wij zijn benieuwd naar uw plannen en praten u graag bij over de mogelijkheden. Kom langs op onze werf in Genemuiden of laten we een stuk gaan varen op een van onze sloepen!

Meer informatie ontvangen?

U kunt het formulier hiernaast gebruiken voor uw vraag, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Uw Naam*

Uw email adres*

Uw telefoon nummer*

Over welk scheepstype gaat uw vraag of opmerking?

Uw vraag of opmerking

[CAPTCHA]