Explorer 730

De Explorer 730 is een zeer robuuste aluminium reddingssloep.

De vorm is afgeleid van de reddingssloep zoals die tot op de dag van vandaag nog in gebruik zijn in de offshore. Dit geeft de sloep een authentieke uitstraling. Het onderwaterschip is gemoderniseerd, waardoor de vaareigenschappen uitstekend zijn.

In het kort: langzaamvarend, snelvarend, korte draaicirkel, zelflozend, ultra-low-maintenance en zeer ruimtelijk. De Explorer 730 biedt ruimte aan 24 volwassenen.

730 een mooi nummer!

Het zonnedek (of voordek) is een riant uitkijkpunt voor de kleintjes, maar ook bijvoorbeeld een heerlijk relax-dek voor de niet zo kleintjes. Het vooronder is afsluitbaar en biedt een royale bergruimte. De kuip is lekker ruim, met comfortabele zitbanken. Door de schuine rugleuning is het zitcomfort ook in orde.

Enkele opties: De Explorer 730 kan geleverd worden met rubberen stootrand of kabelaring. De kuipvloer kan gerealiseerd worden met traanplaat, maar ook een kunststof stortvloer (zeer fraaie technologie dat ook veel in de offshore toegepast wordt). Bent u van mening dat een boot niet zonder teak kan, dan kan ook dit gerealiseerd worden.

Enkele keuze voorbeelden

De Explorer 730 is geschikt voor de particulier (al dan niet met gezin) en voor de verhuur met schipper

(een SI certificaat mogelijk).

Korte omschrijving van onze Explorer 730 is : Veel ‘civiele offshore’, meer comfort, meer boot!

Bouw

De aluminium overnaadse constructie is – mits goed uitgevoerd (vraag evt. naar de details) – een zeer robuuste wijze van construeren. Deze constructie biedt daarbij ook nog voldoende vormvrijheid om de authentieke reddingssloep double-ender vormen inclusief de zeeg te realiseren. De gehele romp inclusief de spanten en het interieur is gebouwd van 5mm dik zeewaardig aluminium. De techniek (stuurinrichting, motorisering, afwatering etc) is gebaseerd op vetus, dat betekent zorgenvrij varen.

Meer informatie ontvangen?

U kunt het formulier hiernaast gebruiken voor uw vraag, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Uw Naam*

Uw email adres*

Uw telefoon nummer*

Over welk scheepstypen gaat uw vraag of opmerking?

Uw vraag of opmerking