Explorer 730

Varen in een robuuste aluminium reddingsloep met plaats voor maar liefst 24 opvarenden? Dan is de Explorer 730 van Bobsloepen de juiste keuze. Deze sloep vormt de perfecte combinatie tussen het authentieke uiterlijk van een reddingssloep en de meest moderne vaareigenschappen.

Ga maar na: de Explorer 730 heeft een korte draaicirkel, is zelflozend en leverbaar in diesel-, elektrische- en hybride uitvoeringen. Dankzij het kielkoelsysteem varen liefhebbers tijdens alle seizoenen over de Nederlandse wateren. Winterstalling is overbodig. En dat geldt eigenlijk ook voor onderhoud.

Het ruime zonnedek is een fantastische plek voor mensen die van het uitzicht of de zon willen genieten. Veel bergruimte biedt het afsluitbare vooronder. In de ruime kuip is het heerlijk zitten op de comfortabele banken. Kies voor nog meer comfort met een prachtige kussenset, een koelkast, een kachel, een geluidset of een teaken of vlondervloer.

Deze Explorer 730 van Bobsloepen is geschikt voor particulieren en verhuurbedrijven die kiezen voor duurzame kwaliteit. De romp en het interieur zijn bijvoorbeeld gebouwd van vijf millimeter dik aluminium. Dankzij de korte draaicirkel en de boegschroef is het makkelijk manoeuvreren met deze sloep. Ook de rest van de techniek is gebaseerd op zorgenvrij varen.

De kracht van Bobsloepen is maatwerk. Dit model passen wij graag volledig aan op uw wensen en eisen. Laten we die eens bespreken op onze werf in Genemuiden of tijdens een ontspanne vaartocht.

Meer informatie ontvangen?

U kunt het formulier hiernaast gebruiken voor uw vraag, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Uw Naam*

Uw email adres*

Uw telefoon nummer*

Over welk scheepstype gaat uw vraag of opmerking?

Uw vraag of opmerking

[CAPTCHA]