Explorer 770 cabin

Stoere weekendsloep met ruimte en (slaap)comfort

Met een sloep in het weekend het ruime sop kiezen of een dagje uit varen met het hele gezin, met familie of vrienden? De Explorer 770 is er speciaal voor ontworpen: een weekender met extra aandacht voor ruimte en comfort. Bovendien een zeer robuuste aluminium reddingssloep met een stoere uitstraling.

RUIMTE EN COMFORT

De kuip van de 770 biedt zitruimte aan 8 volwassenen, terwijl in de slaapcabine nog eens 2 volwassen personen kunnen overnachten. In de omgeving van de kuip vindt u eveneens aanzienlijk veel opbergruimte. Het keukenblok, de 60 liter koelkast, de spoelbak en het toilet zorgen voor optimaal comfort tijdens uw tochten op de vaarwegen. Door de zelflozende kuip kunt u de boot gemakkelijk en in feite zorgeloos achterlaten: u bergt de accessoires op, sluit de bergruimte af en klaar bent u!

VAAREIGENSCHAPPEN

Met de Explorer 770 kunt u het hele jaar door varen. Dankzij de lage doorvaarhoogte en de geringe diepgang kunt u gemakkelijk de minder begaanbare plaatsen bereiken. De vorm is afgeleid van de reddingssloep zoals die tot op de dag van vandaag nog in gebruik zijn in de offshore. Dit geeft de sloep een authentieke uitstraling. Het onderwaterschip is gemoderniseerd, waardoor de vaareigenschappen uitstekend zijn.

In het kort: langzaam varend, snel varend, korte draaicirkel, zelflozend, ultra-low-maintenance en zeer ruimtelijk. Het vooronder is afsluitbaar en biedt een royale bergruimte. De kuip is lekker ruim en heeft comfortabele zitbanken. Door de schuine rugleuning is het zitcomfort ook in orde.

Enkele keuze voorbeelden

Bij Bobsloepen maken we graag de (droom)sloep voor u op maat. Zo u wilt, adviseren wij u en bespreken we ook graag met u de afwerking die u het liefst wilt hebben. Om een paar opties te noemen: de Explorer 770 kan geleverd worden met rubberen stootrand of kabelaring. De kuipvloer kan gerealiseerd worden met traanplaat, maar ook een kunststof stortvloer (zeer fraaie technologie die ook veel in de offshore wordt toegepast). Vindt u dat uw vaartuig pas af is met een teakdek, dan is het voor ons geen probleem om die voor u in te bouwen.

Bouw

De aluminium overnaadse constructie is – mits goed uitgevoerd – een zeer robuuste wijze van construeren. Deze constructie biedt daarbij ook nog voldoende vormvrijheid om de authentieke reddingssloep double-ender vormen inclusief de zeeg te realiseren. De gehele romp inclusief de spanten en het interieur is bouwen wij van 5mm dik zeewaardig aluminium.

De techniek (stuurinrichting, motorisering, afwatering etc) is gebaseerd op Vetus, dat betekent zorgenvrij varen.

Meer informatie ontvangen?

U kunt het formulier hiernaast gebruiken voor uw vraag, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Uw Naam*

Uw email adres*

Uw telefoon nummer*

Over welk scheepstypen gaat uw vraag of opmerking?

Uw vraag of opmerking