Explorer 770 cabin

Het ultieme weekendgevoel! Na een week hard werken samen met het gezin of vrienden het water op met de Explorer 770 Cabin van Bobsloepen. Een echte ‘weekender’ met veel aandacht voor ruimte en comfort. De stoere uitstraling maakt deze robuuste aluminium reddingssloep ook tot een eyecatcher op het water.

Maar liefst acht volwassenen kunnen heerlijk in de kuip zitten en in de slaapcabine is plek voor twee volwassenen. Deze sloep heeft veel opbergruimte. En wat te denken van het keukenblok met wasbak, een grote koelkast en een toilet? Of vergroot het plezier met een geluidsinstallatie of een dekdouche.

De Explorer 770 brengt u naar de mooiste plekken. Dankzij de lage doorvaarhoogte en de geringe diepgang zijn maar weinig locaties onbereikbaaar. Bovendien zijn de vaareigenschappen dankzij het moderne onderwaterschip uitstekend.

Kernwoorden zijn korte draaicirkel, zelflozend, ultra-low-maintenance en veel ruimte. Voorop staat echter genieten. Bijvoorbeeld op het zonnedek met een riant uitkijkpunt of op het heerlijke relaxdek. Veel ruimte biedt het afsluitbare vooronder. De ruime kuip is voorzien van comfortabele zitbanken. Kies voor optimaal comfort met bijvoorbeeld een koelkast, kachel en geluidsinstallatie. Zelfs een dekdouche is mogelijk!

Bobsloepen levert deze boot als diesel, elektrisch of hybrideuitvoering. Kies voor een rubberen stootrand of kabelaring. Voor de kuipvloer is de keuze een traanplaat of een duurzame kunststof stortvloer. Deze fraaie vloeren zijn ook populair in de offshore. Of toch liever teak? U beslist!

Bouw

Bobsloepen staat voor duurzame kwaliteit. Daarom bestaat de volledige romp en het interieur uit 5 mm dik zeewaardig aluminium. De aluminium overnaadse constructie is zeer robuust. De techniek (stuurinrichting, motorisering, afwatering etc) is gebaseerd op Vetus. De kenner weet dan genoeg: dat betekent zorgenvrij varen.

Belangstelling voor deze boot? Kom langs op onze werf of maak een afspraak voor een ontspannen vaartocht, zodat we in de praktijk alle voordelen van deze Explorer kunnen laten zien.

Meer informatie ontvangen?

U kunt het formulier hiernaast gebruiken voor uw vraag, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Uw Naam*

Uw email adres*

Uw telefoon nummer*

Over welk scheepstype gaat uw vraag of opmerking?

Uw vraag of opmerking

[CAPTCHA]