Explorer 950 Cabin

Stabiele aluminium sloep voor groepen, zee van ruimte & heerlijk comfort

Wanneer je op zoek bent naar een motorboot of sloep met ruimte, dan zou je wel eens enthousiast kunnen worden van de Explorer 950 van Bobsloepen: een zeer stabiele, goed varende, brede, ruime onderhoudsvrije zelflozende sloep met lekker veel zit- en leefruimte, bergruimte met diverse afsluitbare opbergvakken, een zonnedek en toilet, keukenblok en koelkast aan boord. Bovendien een geringe diepgang en kruiphoogte.

Voor (grote) groepen in gracht, rivier of op zee   De hierboven genoemde kenmerken maken de Explorer 950 tot de ideale boot voor groepen.

Zeer veel ruimte

Partyboot voor de grachten, rondvaartboot voor gezelschappen, weekender voor familie en gezin, voor verhuur aan groepen. Elke sloep kunnen wij uitrusten met stille elektrische motor, krachtige dieselmotor en in overleg ook met buitenboordmotor.  De laatste twee opties bieden de mogelijkheid tot snel varen.

U zult versteld staan van de bergruimte die er aan boord aanwezig is! Dankzij de 5 millimeter dikke aluminium overnaadse constructie is dit stoere vaartuig eveneens zeewaardig. Engeland, de Noordzeekust en Waddeneilanden bijvoorbeeld liggen voor u open!   Hoe mag uw (droom)sloep er uitzien?   Bobsloepen maakt al haar sloepen naar uw maat.

Enkele keuze voorbeelden

Niet alleen kunt u de motor zelf bepalen, wij kunnen eenvoudig een low cabin sloep realiseren met opbergruimte, slaapruimte, berging en sanitair aan boord.

Wilt u graag teakhouten of een kunststof vloer in uw droomschip? Wij maken het werkelijkheid! Wilt u uw boot in de lak hebben en zo ja: welke kleuren mogen daarbij worden gebruikt? U bepaalt de wijze waarop de verf mag worden aangebracht (spuiten, schilderen, eventueel wrappen).

De uitstraling kunt u ook volledig zelf bepalen; afwerking met stootrand, of kabelaring? We het schip glad afleveren, of met popnagels. Wat u wenst.

Wij zorgen in elk geval voor een robuuste sloep met een stoere uitstraling.

950 als rondvaartsloep

Met de 950 is een schip waarvoor een Scheepvaart Inspectie certificaat mogelijk is. Bij een CE certificaat kunt u tot maximaal 12 personen vervoeren, maar met een SI certificaat kunt u uw schip ook commercieel gebruiken voor rondvaarten.

Meer informatie ontvangen?

U kunt het formulier hiernaast gebruiken voor uw vraag, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Uw Naam*

Uw email adres*

Uw telefoon nummer*

Over welk scheepstype gaat uw vraag of opmerking?

Uw vraag of opmerking

[CAPTCHA]