Explorer 950

Op zoek naar de perfecte rondvaartsloep of partyboat voor grote groepen? Dat is de Explorer 950. Of de route nou over grachten, rivieren of de zee voert. Uiteraard is deze stabiele, brede en onderhoudsvrije sloep ook geschikt voor andere toepassingen. Geniet van veel zit- en leefruimte, eindeloze opbergruimte, een zonnedek en voorzieningen zoals een keukenblok, koelkast, toilet en veel andere mogelijkheden.

Korte promo video van de Explorer 950, binnekort de volledige video online.

Groot en groots in kwaliteit dus. Zoals alle Bobsloepen is ook deze reus gemaakt van 5 mm dik aluminium waardoor zeereizen naar Engeland of de Waddeneiland een peulenschilletje zijn. Of u nu op diesel vaart of kiest voor een elektrische of hybride uitvoering.

Bepaal zelf hoe deze sloep eruit komt te zien. Maatwerk is immers de kracht van Bobsloepen. Met eenvoudige ingrepen realiseren we een low cabin sloep (Explorer 950 Low Cabin) met veel opbergruimte, slaapruimte, berging en sanitair. Samen kiezen we voor de mooiste afwerking. Kies bijvoorbeeld uit een teakhouten of een duurzame kunststof vloer. Aflakken? Geen probleem. Kies de kleur maar uit en wij spuiten, schilderen of wrappen de sloep.

Op zoek naar een nieuwe partyboat of een perfecte rondvaartsloep. Ontdek dan deze Explorer 950. Bobsloepen vertelt graag meer over deze varende reus op onze werf in Genemuiden. Nog beter: laten we een afspraak plannen op een van onze sloepen. Dan ervaart u meteen de unieke eigenschappen van onze Explorer 950.

Meer informatie ontvangen?

U kunt het formulier hiernaast gebruiken voor uw vraag, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Uw Naam*

Uw email adres*

Uw telefoon nummer*

Over welk scheepstype gaat uw vraag of opmerking?

Uw vraag of opmerking

[CAPTCHA]