Explorer 730 low cabin

De look van een reddingssloep uit de offshore met veel comfort en de meest moderne snufjes. Dat is de Explorer 730 met Low Cabin. Geniet met maximaal tien volwassenen van korte en langere tochten. Zoals alle Low Cabins en Cabins van Bobsloepen is dit model uitgerust met een keukenblokje met wasbak en een slaapplek in de geïsoleerde cabine. Ook een koelkast behoort tot de mogelijkheden.

Dankzij het moderne onderwaterschip zijn de vaareigenschappen van deze Explorer op alle snelheden uitstekend. Kernwoorden zijn korte draaicirkel, zelflozend, ultra-low-maintenance en veel ruimte. Voorop staat echter genieten. Bijvoorbeeld op het zonnedek met een riant uitkijkpunt of op het heerlijke relaxdek.

Veel ruimte biedt het afsluitbare vooronder. De ruime kuip is voorzien van comfortabele zitbanken. Kies voor optimaal comfort met bijvoorbeeld een koelkast, kachel en geluidsinstallatie. Zelfs een dekdouche is mogelijk!

Bobsloepen levert deze boot als diesel, elektrisch of hybrideuitvoering. Kies voor een rubberen stootrand of kabelaring. Voor de kuipvloer is de keuze een traanplaat of een duurzame kunststof stortvloer. Deze fraaie vloeren zijn ook populair in de offshore. Liefhebber van teak? Dan kiezen we daarvoor!

Bobsloepen staat voor duurzame kwaliteit. Daarom bestaat de volledige romp en het interieur uit 5 mm dik zeewaardig aluminium. De aluminium overnaadse constructie is zeer robuust. De techniek (stuurinrichting, motorisering, afwatering etc) is gebaseerd op Vetus. De kenner weet dan genoeg: dat betekent zorgenvrij varen.

Belangstelling voor deze boot? Kom langs op onze werf of maak een afspraak voor een ontspannen vaartocht, zodat we in de praktijk alle voordelen van deze Explorer kunnen laten zien.

Meer informatie ontvangen?

U kunt het formulier hiernaast gebruiken voor uw vraag, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Uw Naam*

Uw email adres*

Uw telefoon nummer*

Over welk scheepstype gaat uw vraag of opmerking?

Uw vraag of opmerking

[CAPTCHA]