Spider

Ultrasnelle aluminium speedboot voor groepen, beroepsvaart & belevenis

Wanneer je op zoek bent naar een schip voor actie, voor snelheid en belevenis, dan zou je wel eens enthousiast kunnen worden van ons allernieuwste model. De Spider: een schip wat ook op hoge snelheid fantastisch reageert op het roer.  Het schip blijft altijd onder alle omstandigheden stabiel en is nagenoeg onderhoudsvrij. Veel bergruimte met diverse afsluitbare opbergvakken en een heleboel mogelijke opties en zelfs radar is mogelijk.

Een zeer krachtig en zeer snel schip voor de beroepsvaart of voor recreatieve en sportvaart (bijvoorbeeld waterskiën). De hierboven genoemde kenmerken maken de Spider tot de ideale boot voor mensen die zoeken naar een speciaal schip met veel snelheid.

Zeer veel kracht

Waterski schip, rescue ship of gewoon speelbootje de Spider is voor vele doeleinden te gebruiken. We kunnen dit snelvarende schip uitrusten met een veelvoud aan opties. Een krachtige dieselmotor en in overleg kan het ook met een buitenboordmotor.  De beide opties bieden de mogelijkheid tot snel varen.

U zult versteld staan van de ruimte die er aan boord aanwezig is! Dankzij de 5 millimeter dikke aluminium overnaadse constructie is dit stoere vaartuig eveneens zeewaardig. Engeland, de Noordzeekust en Waddeneilanden bijvoorbeeld liggen voor u open! Met dit schip bent u vanaf Rotterdam u in 4,5 uur in London.

Hoe mag uw (droom)sloep er uitzien?   Bobsloepen maakt al haar sloepen naar uw maat.

Enkele keuze voorbeelden

Niet alleen kunt u de motor zelf bepalen, wij kunnen eenvoudig een inbouw van uw schip realiseren met opbergruimte, slaapruimte, berging en sanitair aan boord.

Wilt u graag teakhouten of een kunststof vloer in uw droomschip? Wij maken het werkelijkheid! Wilt u uw boot in de lak hebben en zo ja: welke kleuren mogen daarbij worden gebruikt? U bepaalt de wijze waarop de verf mag worden aangebracht (spuiten, schilderen, eventueel wrappen).

De uitstraling kunt u ook volledig zelf bepalen; afwerking met rubber stootrand of toch liever nostalgisch hout? We kunnen het schip glad afleveren, of met popnagels. Wat u wenst.

Wij zorgen in elk geval voor een robuuste snelle sloep met een stoere uitstraling.

Spider belevenis

Waar onze andere schepen vooral comfort bieden en primair gericht zijn op recreatief varen (ook op snelheid), biedt de Spider wel een unieke belevenis. Dit schip richt zicht echt primair op snelheid. Natuurlijk blijft het comfort er wel, we kunnen alles inbouwen. Van verwarming tot slaapplaats. Maar snelheid vormt bij dit schip wel de boventoon.

Hiermee biedt dit schip een unieke belevenis. Als u op volle snelheid een haakse bocht wil maken, het kan allemaal met gemak.

Meer informatie ontvangen?

U kunt het formulier hiernaast gebruiken voor uw vraag, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Uw Naam*

Uw email adres*

Uw telefoon nummer*

Over welk scheepstype gaat uw vraag of opmerking?

Uw vraag of opmerking

[CAPTCHA]