Bob sloepen

Een ongebruikelijke werf, dat mag wel duidelijk zijn geworden uit de voorgaande pagina’s. Bij ons geen gelikte verkoop praatjes. We hebben niet eens een verkoper in dienst.

Maar wel persoonlijke aandacht voor iedere klant en ieder schip. We zijn een werf van mensen met een passie en vinden het daarom altijd leuk om iets van u te horen.

Neem dus gerust contact met ons op.

Quick Contact

Bikkel

Bikkel

Op zoek naar een stoere en veelzijdige aluminium sloep?
Kies dan voor de Bikkel 650 van Bobsloepen. Een no-nonsense boot met plek voor acht volwassenen of zes volwassenen en vier kinderen. Zelflozend en ultra-low-maintenance. Jarenlang onbezorgd genieten op het water. Onderhoud? Nauwelijks!
Genot? Optimaal!

Of de keuze nou valt op diesel, elektrisch of hybride; het kan allemaal.

Comfort

Watersporters van alle leeftijden vallen voor de Bikkel 650. Deze sloep blinkt uit in comfort dankzij onder meer een riante zit- en leefruimte. De zitting is voorzien van een prettige rugleuning en de beenruimte is aan alle kanten royaal. Maak de Bikkel af met een chique kussenset, een koelkast, een kachel, een dekdouche, een geluidsset en een teaken- of vlondervloer.

Zoals alle modellen van Bobsloepen heeft de Bikkel 650 een korte draaicirkel en een boegschroef. Dat maakt deze sloep zeer geschikt voor grachten. Net zo lief gaat de Bikkel 650 voluit om een waterskier op snelheid te krijgen. Slepen van een plastic bijbootje of een boot in nood is geen enkel probleem.Duurzaam en waardevast

De Bikkel 650 is waardevast. Bobsloepen gebruikt bij de productie 5mm zeewaardig aluminium. Beetje overdreven dik wellicht, maar Bobsloepen kiest altijd voor kwaliteit en duurzaamheid. Op die manier behouden onze sloepen hun waarde. Morgen, overmorgen, volgend jaar, over tien jaar! En dat zonder veel onderhoud! Dat is het voordeel van aluminium. Naast het reguliere motoronderhoud is een kleine schoonmaakbeurt voldoende. Wij noemen dit model niet voor niets de bikkel: omdat deze sloep niet nerveus wordt van een beetje ijsvorming, is een winterstalling niet nodig. Sterker nog: dankzij het kielkoelsysteem is varen in de winter geen probleem.

De Bikkel 650 is een ideale sloep voor particulieren, verhuurbedrijven en evenementvaren.
Kom eens kijken op onze werf in Genemuiden. Of zullen we een proefvaart maken?

Romp specificaties
Lengte over all: 6.50 meter
breedte: 2.30 meter
Hoogte: 1.05 meter
Diepgang: 0.60 meter
Motor vermogen: 14 tot 39 PK
Gewicht: 900 KG
CE keurmerk: tot 8 personen

Electrisch of dieseltechniek mogelijk

Echt een solide schip

Een krachtig scheepje, met zeer fijne vaareigenschappen. Echt de perfecte sloep voor een dagje lekker genieten op het water.

Image

De vanafprijs.

We houden er niet zo van, immers elke sloep is uiteindelijk een samenspel van uw eigen wensen. Maar we snappen ook dat er ergens wel een richting moet zijn. Deze sloep heeft een vanafprijs van

€32.600,-

Videos

Bikkel - catalogus en optie lijst

(PDF 452kB)
Download