Bob sloepen

Een ongebruikelijke werf, dat mag wel duidelijk zijn geworden uit de voorgaande pagina’s. Bij ons geen gelikte verkoop praatjes. We hebben niet eens een verkoper in dienst.

Maar wel persoonlijke aandacht voor iedere klant en ieder schip. We zijn een werf van mensen met een passie en vinden het daarom altijd leuk om iets van u te horen.

Neem dus gerust contact met ons op.

Quick Contact

Explorer 650

Explorer 650

Zoekt u een ruime en voordelige sloep met veel mogelijkheden? Stap dan met maximaal acht personen aan boord van de Explorer 650. Ideaal voor eindeloze vaartochten met het gezin of een groep vrienden. Omdat deze boot van Bobsloepen weinig diepgang en een lage doorvaarhoogte heeft is de Explorer 650 perfect voor natuurgebieden, kleine meren en pittoreske grachten.

Deze sloep deinst niet terug voor meerdaagse vaartochten. Kies voor comfort met een koelkast, verwarming, een prachtige kussenset en een geluidsinstallatie. Eenvoudig realiseert Bobsloepen slaapplekken of extra veel bergruimte in de voorplecht, zodat de Explorer 650 verandert in een heerlijke vakantiesloep.

Standaard aan boord is een traanplaat als watervaste vloer. Optioneel zijn een kunststof of teakhouten vloer of andere onderdelen van teakhout een optie.

Authentiek

Het authentieke uiterlijk van de Explorer 650 lijkt op een professionele reddingssloep. Dankzij het uitgekiende onderwaterschip zijn de vaareigenschappen uitstekend: uiterst stabiel, gemakkelijk wendbaar en op alle snelheden een korte draaicirkel.
Liefhebber van varen in de natuur? Kies dan voor een geruisloze elektrische motor! Ook diesel of hybride is mogelijk. Niet alleen een ‘mooi weer vaarder’? Goed nieuws: dankzij het kielkoelsysteem is deze sloep ook perfect voor de winter.U zoek een droomsloep? Wij bouwen hem!

Maak samen met Bobsloepen uw droomsloep! Wij zijn benieuwd naar uw plannen en praten u graag bij over de mogelijkheden.

Kom langs op onze werf in Genemuiden of laten we een stuk gaan varen op een van onze sloepen!

Romp specificaties
Lengte over all: 6.50 meter
breedte: 2.60 meter
Hoogte: 1.10 meter
Diepgang: 0.60 meter
Motor vermogen: 14 tot 110 PK
Gewicht: 1100 KG
CE keurmerk: tot 8 personen

Electrisch of dieseltechniek mogelijk

Genieten op de randmeren of in de natuurgebieden

Omdat deze boot weinig diepgang + lage doorvaarhoogte heeft is de Explorer 650 perfect voor natuurgebieden, kleine meren en pittoreske grachten.

Image

De vanafprijs.

We houden er niet zo van, immers elke sloep is uiteindelijk een samenspel van uw eigen wensen. Maar we snappen ook dat er ergens wel een richting moet zijn. Deze sloep heeft een vanafprijs van

€42.600,-

Videos

Explorer 650 - catalogus en optie lijst

(PDF)
Download