Bob sloepen

Een ongebruikelijke werf, dat mag wel duidelijk zijn geworden uit de voorgaande pagina’s. Bij ons geen gelikte verkoop praatjes. We hebben niet eens een verkoper in dienst.

Maar wel persoonlijke aandacht voor iedere klant en ieder schip. We zijn een werf van mensen met een passie en vinden het daarom altijd leuk om iets van u te horen.

Neem dus gerust contact met ons op.

Quick Contact

Explorer 950

Explorer 950

Op zoek naar de perfecte rondvaartsloep of partyboat voor grote groepen?
Dat is de Explorer 950. Of de route nou over grachten, rivieren of de zee voert. Uiteraard is deze stabiele, brede en onderhoudsvrije sloep ook geschikt voor andere toepassingen. Geniet van veel zit- en leefruimte, eindeloze opbergruimte, een zonnedek en voorzieningen zoals een keukenblok, koelkast, toilet en veel andere mogelijkheden.

Groot

Groot en groots in kwaliteit. Zoals alle Bobsloepen is ook deze reus gemaakt van 5 mm dik aluminium waardoor zeereizen naar Engeland of de Waddeneiland een peulenschilletje zijn. Of u nu op diesel vaart of kiest voor een elektrische of hybride uitvoering.Duurzaam en waardevast

Bepaal zelf hoe deze sloep eruit komt te zien. Maatwerk is immers de kracht van Bobsloepen. Met eenvoudige ingrepen realiseren we een low cabin sloep (Explorer 950 Low Cabin) met veel opbergruimte, slaapruimte, berging en sanitair. Samen kiezen we voor de mooiste afwerking. Kies bijvoorbeeld uit een teakhouten of een duurzame kunststof vloer. Aflakken? Geen probleem. Kies de kleur maar uit en wij spuiten, schilderen of wrappen de sloep.

Op zoek naar een nieuwe partyboat of een perfecte rondvaartsloep. Ontdek dan deze Explorer 950. Bobsloepen vertelt graag meer over deze varende reus op onze werf in Genemuiden. Nog beter: laten we een afspraak plannen op een van onze sloepen. Dan ervaart u meteen de unieke eigenschappen van onze Explorer 950.

Romp specificaties
Lengte over all: 9.50 meter
breedte: 3.05 meter
Hoogte: 1.40 meter
Diepgang: 0.70 meter
Motor vermogen: 29 tot 250 PK
Gewicht: 3200 KG
CE keurmerk: tot 16 personen

Electrisch of dieseltechniek mogelijk

Voor een feestje, of gewoon wat ruimte

Wil je nou echt stabiel en fijn varen met vrienden, dan is de 950 echt wel een schip voor u. Alles is ruim aan dit schip en daarmee ook een zeer stabiel schip om mee te varen.

Image

De vanafprijs.

We houden er niet zo van, immers elke sloep is uiteindelijk een samenspel van uw eigen wensen. Maar we snappen ook dat er ergens we een richting moet zijn. Deze sloep heeft een vanafprijs van

€84.800,-

Videos

Explorer 950 - catalogus en optie lijst

(PDF)
Download