Bob sloepen

Een ongebruikelijke werf, dat mag wel duidelijk zijn geworden uit de voorgaande pagina’s. Bij ons geen gelikte verkoop praatjes. We hebben niet eens een verkoper in dienst.

Maar wel persoonlijke aandacht voor iedere klant en ieder schip. We zijn een werf van mensen met een passie en vinden het daarom altijd leuk om iets van u te horen.

Neem dus gerust contact met ons op.

Quick Contact

Explorer770 Cabin

Explorer770 Cabin

Het ultieme weekendgevoel! Na een week hard werken samen met het gezin of vrienden het water op met de Explorer 770 Cabin van Bobsloepen.
Een echte ‘weekender’ met veel aandacht voor ruimte en comfort. De stoere uitstraling maakt deze robuuste aluminium reddingssloep ook tot een eyecatcher op het water.

Nieuwe plekken ontdekken

Maar liefst acht volwassenen kunnen heerlijk in de kuip zitten en in de slaapcabine is plek voor twee volwassenen. Deze sloep heeft veel opbergruimte. En wat te denken van het keukenblok met wasbak, een grote koelkast en een toilet? Of vergroot het plezier met een geluidsinstallatie of een dekdouche.

De Explorer 770 brengt u naar de mooiste plekken. Dankzij de lage doorvaarhoogte en de geringe diepgang zijn maar weinig locaties onbereikbaaar. Bovendien zijn de vaareigenschappen dankzij het moderne onderwaterschip uitstekend.


Zeer veel mogelijkheden

Kernwoorden zijn korte draaicirkel, zelflozend, ultra-low-maintenance en veel ruimte.
Voorop staat echter genieten. Bijvoorbeeld op het zonnedek met een riant uitkijkpunt of op het heerlijke relaxdek. Veel ruimte biedt het afsluitbare vooronder. De ruime kuip is voorzien van comfortabele zitbanken. Kies voor optimaal comfort met bijvoorbeeld een koelkast, kachel en geluidsinstallatie. Zelfs een dekdouche is mogelijk!
Bobsloepen levert deze boot als diesel, elektrisch of hybrideuitvoering. Kies voor een rubberen stootrand of kabelaring. Voor de kuipvloer is de keuze een traanplaat of een duurzame kunststof stortvloer. Deze fraaie vloeren zijn ook populair in de offshore. Of toch liever teak? U beslist!

Romp specificaties
Lengte over all: 7.70 meter
breedte: 2.60 meter
Hoogte: 1.35 meter
Diepgang: 0.60 meter
Motor vermogen: 29 tot 150 PK
Gewicht: 1600 KG
CE keurmerk: tot 12 personen

Electrisch of dieseltechniek mogelijk

De typische weekender

Wilt u toch wel eens een weekendje weg? Dat kunnen we ons goed voorstellen. De cabin is dat een perfecte uitkomst. U bent van alle gemakken voorzien.

Image

De vanafprijs.

We houden er niet zo van, immers elke sloep is uiteindelijk een samenspel van uw eigen wensen. Maar we snappen ook dat er ergens we een richting moet zijn. Deze sloep heeft een vanafprijs van

€58.850,-

Videos

Explorer770 Cabin - catalogus en optie lijst

(PDF)
Download