Bob sloepen

Een ongebruikelijke werf, dat mag wel duidelijk zijn geworden uit de voorgaande pagina’s. Bij ons geen gelikte verkoop praatjes. We hebben niet eens een verkoper in dienst.

Maar wel persoonlijke aandacht voor iedere klant en ieder schip. We zijn een werf van mensen met een passie en vinden het daarom altijd leuk om iets van u te horen.

Neem dus gerust contact met ons op.

Quick Contact

Explorer 860

Explorer 860

Varen in een robuuste aluminium reddingsloep met plaats voor maar liefst 16 opvarenden?
Dan is de Explorer 860 van Bobsloepen de juiste keuze. Deze sloep vormt de perfecte combinatie tussen het authentieke uiterlijk van een reddingssloep en de meest moderne vaareigenschappen.

Ga maar na: de Explorer 860 heeft een korte draaicirkel, is zelflozend en leverbaar in diesel-, elektrische- en hybride uitvoeringen.
Dankzij het kielkoelsysteem varen liefhebbers tijdens alle seizoenen over de Nederlandse wateren. Winterstalling is overbodig. En dat geldt eigenlijk ook voor onderhoud.

Ruimte

Het ruime zonnedek is een fantastische plek voor mensen die van het uitzicht of de zon willen genieten. Veel bergruimte biedt het afsluitbare vooronder. In de ruime kuip is het heerlijk zitten op de comfortabele banken. Kies voor nog meer comfort met een prachtige kussenset, een koelkast, een kachel, een geluidset of een teaken of vlondervloer.


Duurzaam en waardevast

Deze Explorer 860 van Bobsloepen is geschikt voor particulieren en verhuurbedrijven die kiezen voor duurzame kwaliteit. De romp en het interieur zijn bijvoorbeeld gebouwd van vijf millimeter dik aluminium. Dankzij de korte draaicirkel en de boegschroef is het makkelijk manoeuvreren met deze sloep. Ook de rest van de techniek is gebaseerd op zorgenvrij varen. De kracht van Bobsloepen is maatwerk. Dit model passen wij graag volledig aan op uw wensen en eisen. Laten we die eens bespreken op onze werf in Genemuiden of tijdens een ontspanne vaartocht.

Romp specificaties
Lengte over all: 8.60 meter
breedte: 2.80 meter
Hoogte: 1.30 meter
Diepgang: 0.80 meter
Motor vermogen: 29 tot 270 PK
Aandrijving: Z-drive
Gewicht: 1300 KG
CE keurmerk: tot 16 personen

Electrisch of dieseltechniek mogelijk

Echt een familiesloep

Met iedereen aan boord is het prima vertoefen. Ruimte voor de kids en de picknickmand. Met dit schip kunt u prima voor wat langere tochten weg.

Image

Videos

Explorer 860 - catalogus en optie lijst

(PDF)
Nog niet beschikbaar, neem contact op!