Bob sloepen

Een ongebruikelijke werf, dat mag wel duidelijk zijn geworden uit de voorgaande pagina’s. Bij ons geen gelikte verkoop praatjes. We hebben niet eens een verkoper in dienst.

Maar wel persoonlijke aandacht voor iedere klant en ieder schip. We zijn een werf van mensen met een passie en vinden het daarom altijd leuk om iets van u te horen.

Neem dus gerust contact met ons op.

Quick Contact

Explorer 860

Explorer 860-S

Op zoek naar de ultieme combinatie van snelheid en luxe?
Maak dan kennis met de Explorer 860-S van Bobsloepen: enorm krachtig, snel en behendig, en daardoor enorm sportief. Deze moderne sloep biedt een unieke vaarervaring die u niet snel zult vergeten.

Onze passie

Verwacht bij Bobsloepen geen superdeluxe showroom met strak geklede salesmanagers, maar wel een authentieke werf met vakmensen die hard aan de volgende sloep werken. Onze passie ligt in het vakmanschap en de warme relaties met onze klanten. Voor ons is het water de beste plek om onze sloepen te ervaren. Kom eens kennismaken op onze werf in Genemuiden, waar ons toegewijde team u graag meer vertelt over onze unieke sloepen. We zijn benieuwd naar uw plannen, wensen en ideeën.


Snelheid en Stijl

De Explorer 860 is ontworpen voor liefhebbers van snel varen, maar biedt ook de mogelijkheid voor rustige, ontspannen vaartochten. Met zijn krachtige heck drive biedt deze sloep een indrukwekkende combinatie van snelheid en behendigheid op het water. Of u nu de Amsterdamse grachten, uitgestrekte meren of de open zee verkent, de Explorer 860 staat garant voor een dynamische ervaring.


Verhoogd Comfort

Bij Bobsloepen doen we ons best om aan al uw wensen te voldoen, en de Explorer 860 is geen uitzondering. We bieden een scala aan opties om uw vaarervaring te verbeteren en uw sloep aan te passen aan uw specifieke behoeften. De mogelijkheden zijn talrijk en we staan open voor uw ideeën.


Talloze Opties

Wat betreft het verhogen van het comfort, bieden we een uitgebreid scala aan opties. Of het nu gaat om een comfortabele kussenset, een geavanceerd geluidssysteem, een elegante teak- of vlondervloer, een koelkast, een kachel of zelfs een verstelbare tafel, uw wensen staan centraal.


Duurzaamheid en Prestaties

Net als al onze sloepen is de Explorer 860 gebouwd met duurzaamheid in gedachten. De robuuste romp en het interieur zijn vervaardigd uit 5 mm dik aluminium, wat zorgt voor een langdurige en onderhoudsvrije levensduur. Dankzij het kielkoelsysteem is het mogelijk om het hele jaar door te varen zonder winterstalling. Bovendien bieden we de optie voor een vaste motor + schroefas opstelling voor wie dat verkiest.


Maatwerk en Persoonlijk Contact

Bij Bobsloepen geloven we in maatwerk. We passen de Explorer 860 graag aan uw wensen en specificaties aan. Laten we samen uw ideale sloep bespreken, of het nu op onze werf in Genemuiden is of tijdens een ontspannen vaartocht. Onze toewijding aan vakmanschap en persoonlijke service onderscheidt ons.

Specificaties
Lengte over all: 8.60 meter
Breedte: 2.80 meter
Hoogte: 1.30 meter
Diepgang: 0.80 meter
Motor vermogen: 29 tot 270 PK
Aandrijving: Heck-drive
Gewicht: 1300 KG
CE keurmerk: tot 16 personen

Electrisch of dieseltechniek mogelijk

Echt een familiesloep

Met iedereen aan boord is het prima vertoefen. Ruimte voor de kids en de picknickmand. Met dit schip kunt u prima voor wat langere tochten weg.

Image

Videos

Videos

Explorer 860 - catalogus en optie lijst

(PDF)
Nog niet beschikbaar, neem contact op!