Bob sloepen

Een ongebruikelijke werf, dat mag wel duidelijk zijn geworden uit de voorgaande pagina’s. Bij ons geen gelikte verkoop praatjes. We hebben niet eens een verkoper in dienst.

Maar wel persoonlijke aandacht voor iedere klant en ieder schip. We zijn een werf van mensen met een passie en vinden het daarom altijd leuk om iets van u te horen.

Neem dus gerust contact met ons op.

Quick Contact

Spider

Spider

Ultrasnelle aluminium speedboot voor groepen, beroepsvaart & belevenis
Wanneer je op zoek bent naar een schip voor actie, voor snelheid en belevenis, dan zou je wel eens enthousiast kunnen worden van dit model. De Spider: een schip wat ook op hoge snelheid fantastisch reageert op het roer. Het schip blijft altijd onder alle omstandigheden stabiel en is nagenoeg onderhoudsvrij. Veel bergruimte met diverse afsluitbare opbergvakken en een heleboel mogelijke opties en zelfs radar is mogelijk.
Een zeer krachtig en zeer snel schip voor de beroepsvaart of voor recreatieve en sportvaart (bijvoorbeeld waterskiën). De hierboven genoemde kenmerken maken de Spider tot de ideale boot voor mensen die zoeken naar een speciaal schip met veel snelheid..

Kracht

Zeer veel kracht Waterski schip, rescue ship of gewoon speelbootje; de Spider is voor vele doeleinden te gebruiken. We kunnen dit snelvarende schip uitrusten met een veelvoud aan opties. Een krachtige dieselmotor en in overleg kan het ook met een buitenboordmotor. De beide opties bieden de mogelijkheid tot snel varen.
U zult versteld staan van de ruimte die er aan boord aanwezig is! Dankzij de 5 millimeter dikke aluminium overnaadse constructie is dit stoere vaartuig eveneens zeewaardig. Engeland, de Noordzeekust en Waddeneilanden bijvoorbeeld liggen voor u open! Met dit schip bent u vanaf Rotterdam u in 4,5 uur in London.
Hoe mag uw (droom)sloep er uitzien? Bobsloepen maakt al haar sloepen naar uw maat.Spider belevenis

Waar onze andere schepen vooral comfort bieden en primair gericht zijn op recreatief varen (ook op snelheid), biedt de Spider een unieke belevenis. Dit schip richt zicht echt primair op snelheid. Natuurlijk blijft het comfort er wel, we kunnen alles inbouwen. Van verwarming tot slaapplaats. Maar snelheid vormt bij dit schip wel de boventoon.
Hiermee biedt dit schip een unieke belevenis. Als u op volle snelheid een haakse bocht wil maken, het kan allemaal met gemak.

Romp specificaties
Lengte over all: 8.6 meter
Breedte: 2.6 meter
Hoogte: 1.1 meter
Diepgang: 0.8 meter
Motor vermogen: vanaf 175 PK
Gewicht: 2200 KG
CE keurmerk: tot 8 personen

Electrisch of dieseltechniek mogelijk

Echt spelenvaren, of werken

Dit schip maakt geen grapjes. Het is een bloedsnel schip. Je kunt er eindeloos mee spelevaren, waterskieen en onwijs veel lol aan beleven. Maar het is uiteraard ook een werkpaard. Deze schepen varen voor verschillende douane onderdelen en militaire/beveiligingsopreaties.

Image

De vanafprijs.

We houden er niet zo van, immers elke sloep of tender is uiteindelijk een samenspel van uw eigen wensen. Maar we snappen ook dat er ergens wel een richting moet zijn. Deze tender heeft een vanafprijs van

€64.800,-

Videos

Spider - catalogus en optie lijst

(PDF)

KOMT BINNENKORT, Voor vragen neem contact op